Erik Martorell s'imposa al Trofeu Barrambam d'El Pla de Santa Maria

18/08/2019
Carretera

Erik Martorell s'imposa al Trofeu Barrambam d'El Pla de Santa Maria

La 44a edició de la Cursa del Pla de Santa Maria - Trofeu Joan Barrambam disputada a la localitat tarragonina i puntuable per la Copa Critèrium de la Federació Catalana de Ciclisme, ha vist avui la victòria del ciclista de categoria sub23 i campió de Catalunya de fons en pistaErik Martorell (Electro Hiper Europa).

La prova s'ha disputat en un circuit urbà d'1km per volta on s'han donat fins a 65 girs amb sprints bonificables en determinades voltes, que s'han restat al temps total de la prova. En l'escapada bona del dia, que ha estat la que ha arribat finalment a l'arribada, ja hi figuraven els ciclistes que han ocupat els primers llocs: Erik Martorell, Modest Capell (Compak Team), Albert Masana (Controlpack), i Marc Brustenga (Velo Pomme Marseille) que han arribat a l'sprint imposant-se el jove Martorell, que amb els 17" acumulats s'ha endut la victòria per davant de Capell (2n) i Masana (3r).

Amb aquests resultats i després de la disputa de 6 proves de les 10 que totalitzen el calendari, Modest Capell (Compak) s'ha posat lider de la competició amb 122 punts, rellevant a Carlos López (Portet Instal·lacions Ixcor) que és ara 2n a 13 punts del lleidatà, amb Bakker 3r tot i no participar avui amb 93 punts.

Aquest proper cap de setmana, cita doble de Copa Critèrium: diumenge 10º Trofeu Carlos Ferran a Reus, i dilluns 56º Trofeu Vila de Juneda, que serà també Campionat Provincial de Lleida. Ambdues proves tenen ja les inscripcions obertes.