Emotiva matinal de ciclisme infantil al Memorial Antonio Granados de Mataró

03/06/2019
Carretera

Emotiva matinal de ciclisme infantil al Memorial Antonio Granados de Mataró

Aquest darrer diumenge, la cita del Ciutat de Mataró -  Memorial Antonio Granados era l'escenari quarta prova de la temporada de la Copa Catalunya Infantil (Consulta'n el calendari complet i tota la informació), una matinal emotiva que va reunir a més d'un centenar de joves de les principals escoles de ciclisme de Catalunya per recordar a un referent del ciclisme mataroní, dirigent de l'Esport Ciclista Mataró i del fundador del Club Ciclista Iluro, mort el passat 2017.

L'Esport Ciclista Mataró, club organitzador, va poder veure com el seu corredor Albert Pla s'enduia la victòria a la prova reina dels infantils, superant a Albert Obelleiro (Club Ciclista Sant Boi) i Sergi Montserrate (Unió Ciclista Vilanova) en un circuit que no va donar lloc a gaires diferències en les diferents curses. Entre les fèmines, era Júlia García (Costa Brava Mediterranean Foods) era qui guanyava davant la campiona de Catalunya de ruta Laia Bosch (Cat Bike Club Ciclista) i de Citali Pareja (Esport Ciclista Mataró).

La organització vol agrair a tots els clubs, tècnics i corredors l'afecte rebut durant una jornada tan especial, que va mostrar l'especial ambient de la família ciclista.
Vencedors de totes les categories a Ciutat de Mataró-Memorial Antonio Granados:

  • Pre benjamí: Martí García (Noel-Tadesan)
  • Benjamí: Martí Hueso (Escola Ciclisme Vallès) i Aina Vilarrassa (Noel-Tadesan)
  • Principiants: Martí Carreras (Tot net-Terrassa) i Lluna Jiménez (Jufré Vic-ETB)
  • Aleví: Joel Munté (Penya Ciclista Montroig) i Adriana Vargas (Club Ciclista Palafrugell)
  • Infantils: Albert Pla (Esport Ciclista Mataró) i Júlia García (Costa Brava Mediterranean Foods)
  • Classificacions completes de totes les categories.

Aquest mateix dissabte 8 de juny a la tarda, la Copa Catalunya Infantil té una nova cita amb la Cursa Ciclista de Sant Julià de Vilatorta, amb inscripcions ja obertes.