Els tàndems Avila-Font i Benítez-Masdeu arrodoneixen el Mundial de ciclisme adaptat

02/09/2013

El Campionat del Món de ciclisme adaptat, celebrat aquests dies a Canadà, s´ ha tancat amb altres dos podis a les curses de ruta gràcies a les dues parelles de tàndem Ignacio Ávila -Joan Font i Pepi Benítez-Judit Masdeu. Pels primers la ruta els va proporcionar la segona medalla d´ argent després de la crono un cop foren segons al sprint de quatre que va decidir el triomf. La parell Vengé-Llaurado terminà quarta.
Una setmana després de fer-se amb la victòria a la prova de ruta de ciclisme adaptat a la Copa del Món, Pepi Benítez  i Judit Masdeu aconseguiren una medalla de bronze que es suma a la medalla de plata dels Jocs Paralímpics 2012. A títol individual Juanjo Méndez (MC1)no va tenir el dia, sobretot per l´ esforç de la crono, i fou setè, mentre que Raquel Acinas (WC2) fou tercera a la seva cursa.