Els corredors de la Perpinyà-Girona pateixen una forta tramuntana

06/02/2012

La carismàtica prova de les curses del Soleil, Perpinyà – Girona va tenir com a protagonista la forta i freda tramuntana i els 200 corredors que van sortir el dissabte de Perpinyà van tenir que suportar un fort temporal de vent de 150 km/h que va fer decidir baixar el ritme de la cursa, de Portbou a Llançà per evitar accidents, però la resta es va disputar amb normalitat amb la plana major dels millors corredors europeus, i de Catalunya hi van participar corredors dels equips de Bicis Esteve i Campo Claro i desprès de diferents intents d’escapada ho van aconseguir Romain Guillemois, Bryan Coquard, Pierre Hensi Lecuisimer, Guillaume Theventot, Damien Albaret, Romain Delalot i el gironí Antoni Miguel i a pocs kms de Girona Guillemois va agafar una avantatge dels companys d’escapada que va ser suficient per entrar en solitari i guanyador a la Rambla Xavier Cugat de Girona després de 122 km que tenia la prova.
El diumenge van sortir de la Plaça Catalunya de Girona a les 12 h per tornar altre cop a Perpinyà i el corredor Laffilé va ser el millor d’un esprint massiu. I un any més els llaços d’amistat i germanor amb la Catalunya Nord s’ha fet realitat.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)