Els campions més joves es coronen a Sant Feliu de Guíxols

17/06/2014

La localitat gironina de Sant Feliu de Guíxols va ser l'escenari de l'edició d'enguany del Campionat de Catalunya infantil de carretera i campionat escolar per les categories de benjamins, principiants i alevins, en que van prendre part un total de 111 nens i nenes d'entre 4 i 14 anys d'edat.
El club organitzador, l' Sport Ciclista Guixols, va preparar 2 circuits de diferents llargades i exigències a la ronda de Ponent de la localitat. Les categories més petites, benjamins i principiants, van disposar d'un circuit de 1.100m, amb una suau pujada, al que van fer 2 voltes els primers i 4 els segons. Per la seva banda, alevins i infantils van tenir un circuit de 1.600m, amb més pujada, al que havien de donar 6 i 12 voltes respectivament; la cursa d'infantils, a més, es va disputar sota la pluja i aquest fet va condicionar en bona part el resultat final ja que es van produir diferents caigudes en els trams més tècnics del circuit. Per últim, en aquesta cursa d'infantils, cal destacar el comportament esportiu del Javier Lamela (CC Sant Boi), qui va lluitar per la tercera posició amb el Raúl Sebastianes (Comdibal) en un esprint molt igualat i el propi Lamela va facilitar la tasca a l'equip arbitral en reconèixer per iniciativa pròpia que havia sigut superat en l'esprint pel Sebastianes.