Els campionats CRI fèmines i cadet tanquen un cap de setmana intens a Sant Julià de Vilatorta

10/06/2018
Carretera

Els campionats CRI fèmines i cadet tanquen un cap de setmana intens a Sant Julià de Vilatorta

Els campionats de Catalunya fèmines i cadet disputats aquest cap de setmana a Sant Julià de Vilatorta amb la organització del Club Ciclista Calma ha tancat les portes aquest diumenge amb la disputa de la prova contrarellotge, que ha vist competir els 75 inscrits entre totes les categories aquest matí de diumenge.

Martí Hidalgo (Tot net-Terrassa) ha revalidat el seu títol de ruta aconseguit el dia anterior, signant així un gran cap de setmana, i més tenint en compte que és un cadet de primer any. Hidalgo ha superat per tan sols dos segons el que era líder de la Copa Catalana de la categoria abans d'aquest cap de setmana, Arnau Gilabert, i per trenta-sis a Pau Ibáñez, els dos de l'equip Autocars Sagalés.

Entre les fèmines, el millor temps l'ha aconseguir la júnior Ariana Gilabert (Catema.cat), en tota una exhibició superant en mig minut el temps de la segona fèmina, la també júnior Alexandra Moreno (Tot net-Terrassa). La tercera plaça estat per una Noemí Ferré (Probike), que s'enduia el títol elit, mentre que els premis es completaven amb els pallots sub23 de Mireia Benito i cadet de Laia Burdoy, les dues de l'equip Catema.cat, també repetint els seus èxits de dissabte a la ruta.

Per la seva banda, la tarda de dissabte també va servir per disputar al mateix Sant Julià de Vilatorta la setena prova de la temporada de la Copa Catalunya Infantil, que va viure un dels circuits més durs de tota la temporada, posant a prova als més petits. (Totes les classificacions de les proves de Copa Catalunya Infantil)

Tota la informació i classificacions completes.