El Parc Ciclista Sant Boi acollí la Copa Catalunya infantil

29/04/2015
Carretera

Les categories d'Escoles van tenir diumenge, 26 d'abril, una nova prova de carretera puntuable per a la Copa Catalunya al Parc Ciclista Sant Boi de Sant Boi de Llobregat. En total 105 nens i nenes van participar en aquesta cursa que es va distribuir en dos circuits, el del mateix Parc Ciclista per a benjamins i principiants, de 966m de llarg, i un exterior de 1.200m que envoltava tot el Parc Ciclista, per a alevins i infantils. Recordem que totes les categories realitzen una cursa en línia i a més, benjamins i principiants una gimcana-esprint, i alevins i infantils una contrarrellotge. El fet de que tots dos circuits fossin totalment planers, va afavorir un desenllaç de les curses a l'esprint del grup.
Pel que fa al desenvolupament de les diferents proves, el dia va acompanyar i va ser perfecte per practicar esport; a més, la tònica a totes les curses va ser la normalitat i cal assenyalar la millora en l'habilitat dels més petits, que en general van aconseguir fer la gimcana-esprint amb un enorme percentatge d'encerts.