El Memorial Josep Segú, retorn de la Copa Critèrium

10/07/2019
Carretera

El Memorial Josep Segú, retorn de la Copa Critèrium

Aquest proper dissabte 13 de juliol es disputarà al municipi de La Garriga el 6è Memorial Josep Segú, organitzat pel Club Ciclista La Garriga. Aquest any, la organització realitzarà quatre curses: una primera cursa Màster 40, 50, 60, una segona cursa de cadets, una tercerca cursa de júniors i una quarta cursa d'elits, sub23 i màster 30, les quals transcorreran per un circuit urbà, ràpid i exigent de 1300 metres de distància pel centre de la població.

Així doncs, la prova inicial serà puntuable per la Xallenge de Veterans (Inscripcions a la prova de veterans), la prova cadet (Inscripcions) serà puntuable per la Copa Catalana que lidera Axier Casado (Tot net-Terrassa), a diferències de la prova júnior (Inscripcions), que comptarà amb 1h15min de duració.

La prova reina serà la prova elit, que suposarà la tercera prova de la temporada de la Copa Critèrium, que lidera Marc Brustenga (Vélo Club La Pomme Marseille) després de les cites de Sants i Empuriabrava (Classificació actual de la competició). Seran dues hores de competició que s'iniciaran a les 19h.

Entre altres, també es realitzarà un circuit infantil d'habilitat per als més petits, on podran circular amb les seves pròpies bicicletes o bicicletes de l'organització. També hi haurà a disposició del públic servei de bar amb begudes i entrepans, a més de realitzar-se el sorteig d'una Bicicleta Kross i Productes Taqui.

Horaris: