El francés Navarro guanya el Trofeu Sant Sebastià de la Canonja

09/02/2019
Carretera

El francés Navarro guanya el Trofeu Sant Sebastià de la Canonja

El ciclista francès de categoria S23 Corentin Navarro (Velo Sprint Narbonnais) ha estat el vencedor del Trofeu Sant Sebastià disputat avui, pertanyent a la 33a edició de la Challenge de la Canonja, i en la que han participat fins a 140 ciclistes.

Els 90kms previstos per la organització per la prova inaugural de la Challenge, que es tancarà el proper cap de setmana amb el Trofeu d'Hivern, presentaven l'ascens per partida doble al Coll de la Batalla com a principal dificultat de la jornada. La sortida, com sol passar, ha estat molt ràpida i de seguida s'han produït els primers intents d'escapada. Ha estat en la primera ascensió al Coll de la Batalla quan realment s'ha fraccionat el pilot en varis grupets, i en aquest moment ja s'ha produit la que finalment acabaria sent l'escapada bona del dia, integrada per 8 ciclistes, entre els quals els professionals Benjamí Prades (Team Ukyo) i Jorge Ferrer (Massi Vivo), els catalans Albert Masana (Controlpack), Joan Font (BH Concept Bcn) i David Dominguez (Vigo Rias Baixas), a més de Navarro, Aitor Valderrama (Team Smartdry) i l'incombustible Miquel Escolà (Apunt - Dolomiti). Aquest grup de seguida ha obert forat i ha anat fent camí, fins jugar-se a l'sprint la victòria en la que Navarro s'ha imposat davant de Prades (2n) i Font (3r). 

Corentin Navarro s'ha endut a més de maillot groc, la classificació de la regularitat i de la muntanya.

El proper diumenge dia 16 es disputarà la segona part de la Challenge de la Canonja 2019, el Trofeu d'Hivern, que té les inscripcions obertes.