El Campionat Social d´ Hivern conclou a Palafrugell

25/02/2014

Palafrugell ha tancat el Campionat Social un cop disputades cinc proves amb uns 200 corredors de mitjana a cada cursa. La final ha estat organitzada pel Club Ciclista Palafrugell que va preparar dos recorreguts de 90 i 50 km, segons categories, passant per l' Alt de Begur com únic coll de muntanya. Precisament la cursa es va decidir a la forta pujada de Begur on es van formar alguns grups. A prop de l'arribada, Van Der Marel va aconseguir formar l' escapada definitiva sent el brillant guanyador en solitari de la cursa. Seguit van  entrar Kneppers, segon, i Muller, tercer.
Els premis van ser "Trenes de Pa", original i típic de Palafrugell. A la sortida es va tenir un record per l´ enyorat Antonio Miguel. L' alcalde Juli Fernandez va assistir a la prova i la Policia Municipal i Mossos d' Esquadra, van tenir una destacada col•laboració.