Dissabte arriba la 1a edició de la Cursa La Vall Infinita de Maçanet de Cabrenys

10/09/2019
Carretera

Dissabte arriba la 1a edició de la Cursa La Vall Infinita de Maçanet de Cabrenys

El proper dia 14 de setembre la població de Maçanet de Cabrenys amb la col·laboració del Club Ciclista Antiga Casa Bellsolà - Girona i la Federació Catalana de Ciclisme, celebra la 1a edició de la Cursa de Ciclisme La Vall Infinita, en el marc del projecte de promoció turística que desenvolupa l’Ajuntament sota el mateix nom.

La prova, que serà puntuable per la Copa Catalana de les categories junior i fèmines, constarà d'un recorregut de 93,90 km amb un desnivell positiu acumulat de 1.813 m, que discorrerà per la comarca de l’Alt Empordà, amb sortida i arribada a la vila de Maçanet de Cabrenys i travessant diferents nuclis com La Vajol, Agullana, Biure, Boadella, Terrades, Cistella, Vilanant, Avinyonet de Puigventós, Llers i Darnius. 

El projecte pretén significar un referent en la modalitat esportiva del ciclisme de manera continuada, aprofitant la privilegiada orografia del terreny i la particularitat de les carreteres que l’integren. Tot plegat en un marc idoni per a la pràctica d’aquest esport. 

La sortida està prevista a les 10.00h a la pisicina municipal de Maçant de Cabrenys, a l'entrar al poble. LEs inscripcions es poden realitzar fins dijous a la mitjanit.

Inscripcions Vall Infinita