Dissabte arriba el 5è Memorial Josep Segú de la Garriga

09/07/2018
Carretera

Dissabte arriba el 5è Memorial Josep Segú de la Garriga

Aquest dissabte es disputarà el 5è Memorial Josep Segú a la localitat barcelonina de La Garriga, sota l'organització del club ciclista de la mateixa localitat. La prova es disputarà sobre un circuit urbà de 1'3 kms al qual es donaran diferents voltes en funció de la categoria, ja que en el Memorial hi participaran des dels ciclistes cadets fins als màsters 60. 

La primera sortida prevista serà la dels masters 40, 50 i 60 a les 15h00, després cadets a les 16h15, junior a les 17h30 i finalment torn pels S23, elits i masters 30 a les 19h00, totes elles des d'El Passeig de la localitat.

Aquest any la organització realitzarà un circuit infantil d'habilitats pels més petits, on podran circular amb les seves propies bicicletes o bicicletes de l'organització. També hi haurà pantalla gegant per la retransmisió del Tour de France en directe, així com servei de begudes i entrepans.

La prova serà la segona puntuable per la Copa Critèrium de la Federació Catalan de Ciclisme, en la qual Gerard Armillas (Compak) és líder després de guanyar la primera a Barcelona al març. Serà durant l'estiu quan es disputarà el gruix d'aquest calendari, amb 6 proves entre juliol i agost.

Inscripcions obertes fins dijous a la mitjanit en aquest enllaç.

[Foto: organització]