Diego Maya guanya el Memorial José Garcia

13/04/2015

Vàlida per la Challenge Catalana de Masters s´ha celebrat la III edició del Memorial José Garcia que el ciclisme el recorda cada any amb la cursa que porta el seu nom. Un total de 145 corredors va disputar una  matinal molt animada per un circuit de 12 quilòmetres fàcils, a cobrir quatre o cinc cop segons categories amb sortida al Polígon de Domeny de Girona per seguir a St Gregori, Cartellá, St Medir i Talaia.
La  penúltima volta sis corredors van aconseguir formar l' escapada bona que el gran grup no va poder atrapar per poc. A  l' arribada, Diego Maya va superar als companys amb un espectacular esprint sent el just guanyador seguit de Santi Sala i Carlos Luis, mentre que Miranda Agustí, qui feia la primera cursa de carretera, es va imposar entre les noies.