Comença la temporada de carretera master i femenina a Vilablareix

01/03/2015

El circuit del Polígon Industrial de Vilablareix va ser la seu de la primera prova de la temporada puntuable per la Copa Catalana de Masters 40,50 i 60 i Femines. Organitzada pel CC Associació Ciclista Girona uns 140 corredors han competit a les dues proves.
A la primera han participat masters 40 per un circuit que tenia 1400 metres planers i amb bones condicions de seguretat. Després de nombrosos intents d' escapada, només tres corredors van aconseguir distanciar-se a les darreres voltes. A l' esprint final Jose Madrigal fou el més ràpid en un esprint molt disputat.
La segona cursa fou pels masters 50 i 60 i Femines. Cap corredor es va poder escapar tot i la lluita dels favorits. Uns 40 corredors van disputar la victòria que va assolir Santi Salavedra en una espectacular arribada. Agrair la col•laboració dels Ajuntaments de Vilablareix i Girona pel seu suport a  l' inauguració de la temporada de ciclisme de la Copa Catalana per Veterans.