Antonio Miguel guanya a Alcanar la primera etapa de la Volta a Tarragona

02/06/2010
Carretera

El ciclista català Antoni Miguel (UPV), olímpic a Pequí fa dos anys, ha guanyat avui dimarts la primera etapa de la Volta Ciclista Interaccional a la Província de Tarragona, disputada entre Reus i el Mirador d´ Alcanar amb 141 quilòmetres de recorregut.
El corredor de Palafrugell va superar a William Aranzazu (Azysa) i Francisco Javier López (Cidi), arribant tots tres amb cinc segons sobre un grup de 20 unitats resultant de l´ escapada bona del dia arribant amb més de tres minuts sobre la resta de participants.

Demà dimecres Antoni Miguel defendrà el seu liderat en la jornada que va d´ Alcanar a Salou amb els alts del Pinell i Coll Roig com principals dificultats d´ una jornada de 149.9 quilòmetres.