Albert Bañeres fou el més fort al Campionat de Catalunya sènior

26/08/2011
Carretera

Aquest any 2011, el 34 premi Vinyols de ciclisme es va reservar per el campionat de Catalunya senior master, concretament el dia 13 d’agost. Aquesta prova  era una clàssica per els elits però enguany gracies a la bona organització i magnífic recorregut la comissió i la delegació de Tarragona, va decidí que es realitzes la prova més important de l’any a Vinyols i els Arcs i donar així les gracies i el reconeixement a la població que any rere any decideix organitzar aquesta magnifica prova de ciclisme.
La  participació va ronda el centenar de corredors vinguts de tot Catalunya, Andorra, Aragó i Castelló. Els continus atacs des de l’inici de la prova va fer que  s’enregistrés el promig de velocitat  més alt de la temporada quasi 45 k/h. Durant els 88 km composats per   7 passos per Vinyols, la cursa plantejava molts  intens d’escapada però en cap moment els equips varen deixar marxar a  cap corredor fins els últims 2 km, on un fort atac del corredor de Bicicletes Esteve  Josep Girones seguit d’un Albert Bañeres (munt BIkers) molt atén varen fer possible mantenir 5” amb el pilot principal per disputar el titol a l’esprint on el  mes rapit fou el corredor del Munt bikes Albert Bañeres, alçant el braços tot just creuar la línia d’arribada davant de tot el públic assistent situat al vell mig del poble on estava col•locada la magnifica arribada amb els dos camions pòdiums contractats per l’esdeveniment. Després de l’entrega de premis mallots als campions l’organització es va oferir  un bon refrigeri i unes bones coques per recuperar l’esforç.

La comissió i els corredors dona les gracies  a l’organització per fer possible aquesta prova i fer-nos gaudi d’una bona diada de ciclisme.