Airan Fernández guanya la Challenge Ciclista La Canonja

22/02/2011

El ciclista català Airan Fernández (Caja Rural) és el flamant guanyador de la 25ª edició de la Challenge Ciclista que ahir dissabte va posar el punt i final a la Canonja. Fernández ha demostrat el bon estat de forma en el que es troba, ja que després de guanyar la primera cursa,  el Trofeu Sant Sebastià,  ha aguantat el liderat fins al final. El Trofeu d’Hivern, disputat ahir, va comptar amb la presencia de 165 corredors que d’entrada es van prendre les coses amb tranquil•litat sota una pluja intermitent, tot i això, un grup de 5 corredors va saltar del grup principal posant terra pel mig. Arribats a Riudecanyes el grup  va estirar-se i en les primeres rampes del Coll de La Teixeta només els més forts van aguantar el ritme del CJAM que van acabar amb l’escapada de la jornada, Airan Fernández en tenia prou d’estar al capdavant vigilant els possibles atacs.  A partir d’aquí descens fins La Canonja d’un grup capdavanter d’unes 50 unitats amb els corredors del CJAM marcant un ritme vertiginós i preparant l’arribada pel seu home ràpid en Jordi Cervantes. En l’esprint final el CJAM va fer bons els pronòstics de Cervantes guanyava la cursa per davant de Jordi Fernández i Benjamí Prades.