150 corredors disputen el Memorial Miquel Colomer de Blanes

21/09/2011
Carretera

El Club Ciclista Blandense va organitzar una matinal de ciclisme a Blanes en diferents curses per circuit urbà de 1.200 mts amb un tram de pujada a l’arribada que va donar molta emoció i un bon espectacle al nombrós públic que va estar present a les 7 curses disputades. També es va tenir un record pels molts enyorats Miquel Colomer, persona molt vinculada amb el ciclisme, i Pascual Horna fundador del club.
La primera cursa per veterans, 3 corredors veterans 40 van lograr l’escapada bona i José Madrigal (Motor Begues) va ser el més ràpid i guanyador final seguit de Francesc Catalan (Les Franqueses) i José Fernàndez (Motor Begues). José Nocete 1er veterà 50 (Montornès), Cristobal Maya 1er veterà 60 (Galvesport) i Joana Smith va ser la millor dona (Mataró).
Tot seguit es va disputar les 6 curses infantils en que els corredors de Ca’n Anglada es van imposar per equips. També caldria destacar l’emoció de l’última cursa per infantils de 2on any que es disputa per esprints puntuables i que el gironí Xavier Ferrer (Radikal Bikes) va lograr doblar a tots els corredors seguit de Guillem Cassu (Radikal Bikes) i Marc Villaret (Ayats Cycles).