Vall de Boí, penúltima cita de la Scott Marathon Cup

08/07/2019
BTT

Vall de Boí, penúltima cita de la Scott Marathon Cup

La quarta i penúltima cita del calendari de la Scott Marathon Cup 2019, que també forma part de al Copa Catalana de Marató, es disputarà aquest cap de setmana a la Vall de Boí, una prova emmarcada dins el BUFF® Mountain Festival, una setmana plena d'activitats relacionades amb la muntanya, tot plegat sota la organització d'Ocisport.

Amb sortida i arribada des de Barruera, el recorregut està marcat pel propi caràcter dels Pirineus. Llargues ascensions seguides d'interminables descensos. Tot això amb l'afegit de rodar en paisatges d'alta muntanya en un entorn privilegiat. Malgrat que la distància XCM és de només 48 km, no cal deixar-se enganyar per ella donat que la duresa del terreny, i l'altitud on es roda, farà que siguin pocs els que puguin completar-la en menys de 3 hores. També hi haurà un ci4cuit curt rally de 28kms.
 
A nivell esportiu la prova es presenta amb un favorit clar. Francesc Guerra (BUFF ® Scott MTB Team) arriba com a defensor del títol en aquesta competició, ja que el 2018 va ser el més ràpid dominant la carrera de principi a fi. Ever Alejandro Gómez és l'actual líder de la general però Guerra, que és 3r, pot assaltar el liderat a la Vall de Boí. El mateix Guerra ha estat l'únic biker nacional capaç de guanyar una carrera d'aquesta edició de la Scott Marathon Cup. El salt internacional de les puntuables de Cambrils i Girona van fer que bikers com Tiago Ferreira i Hans Becking s'hagin endut la resta de proves.
 
En categoria femenina la cursa estarà molt renyida, encara que Núria Picas (Tbelles Cannondale) parteix com la favorita i voldrà confirmar els pronòstics en una prova amb molt desgast.
 
La sortida està prevista a les 09.00h i les inscripcions encara estan obertes en aquest enllaç.

Més informació Vall de Boí Marathon
Classificacions generals Scott Marathon Cup

[Foto crèdits: Francesc Lladó]