Tres marxes BTT aquest cap de setmana a Ponent

05/04/2019
BTT

Tres marxes BTT aquest cap de setmana a Ponent

Aquest diumenge, aquells que volen fer BTT sense presses tenen tres opcions en forma de marxes no competitives a les comarques de Ponent, i totes tres enclavades en realitats geogràfiques diferents però amb un denominador comú: gaudir de la BTT.

10a TERRALL GARRIGUES - Borges Blanques
La Terrall-Garrigues és una de les marxes més consolidades de la comarca de les Garrigues. Amb inici i final a la capital comarcal Borges Blanques, el CC Ateneu Garriguenc ha preparat com cada any dos circuits que faran les delícies dels ciclustes i que tenen com a denominador comú el gaudi de la BTT i dels corriols sense haver de posar peu a terra. El circuit llarg serà de 45kms i 865m D+, mentre que el curt fa enguany 28km i 515m D+. La sortida està prevista al parc del Terrall a les 09.00h i al final hi haurà bocata i beguda per tots els participants.
Més informació

3a PEDALADA DE POLITG
Al peu de l'embassament de Rialb, a la part alta de la comarca de la Noguera, l'Associació Esportiva Politg ja fa 3 anys que organitza una pedalada pel seu territori, privilegiat en orografia i corriols per la pràctica del BTT. Amb la filosofia de "es puja per camí, es baixa pel corriol" La Torra, vora el petit nucli de Politg, serà l'inici i final de la pedalada a les 09.30h i que presenta dos recorreguts: Lo Rei de 38kms i 900m D+, i Lo Popular de 20kms i 400m D+. Al final dinar popular i actuació de Lo Pau de Ponts.
Més informació

1a MARXA SECANS DE LA NOGUERA - Algerri
Un nou esdeveniment treu el cap a la comarca de la Noguera, concretament a Algerri i organitada pel Club Esportiu Gessers de la localitat, amb una proposta de tres recorrgeuts de diferent nivell: La Cérvola (62 km i 1800 m+) amb camins, corriols i trialeres exigents per als més experts; La Guineu (36 km i 800 m+) amb camins, corriols i trialeres aptes per a tots els ciclistes; i l'Àguila (12 km i 200 m+) sortida popular per fomentar la pràctica de l'esport entre els més menuts. Sortida a la Plaça del Portal d'Algerri a les 08.30h.
Més informació