Tot a punt pel 6è Enduro BTT-La Selva de Riudarenes

13/04/2018
BTT

Tot a punt pel 6è Enduro BTT-La Selva de Riudarenes

El proper diumenge dia 15 es celebrarà a  la localitat de Riudarenes el 6è Enduro BTT-La Selva, segona prova del MSC Tyres-Copa Catalana d'Enduro BTT, prova organitzada pel REM Riudarenes especialistes en aquesta modalitat.
Amb una participació prevista de més de 400 ciclistes és una de les proves més emblemàtiques del calendari d'enduro català i de mès participació de les que es fan a la península.

La zona on es celebra és ben coneguda pels amants d'aquest esport, també coneguda com "El paradís de l'enduro”, conté més de 20 trams de baixada molt concorreguts sobretot els caps de setmana. Per aquesta edició de la competició, la organització ha inclòs els trams de La Font, el Draghon, Kaste 2 i El Sucre, per un recorregut de 37kms i 1300m de desnivell. Hi haurà avituallaments, dinar per tots els participants i servei de guarda-bicis, a més de dutxes a la zona esportiva, on també es farà l'entrega de trofeus.

La sortida de la prova tindrà lloc al poliesportiu de Riudarenes a partir de les 7:30 del matí, i s'aniran produïnt sortides esglaonades fins a les 10.00h.

Més informació