S´ obre la Lligueta Girona-Costa Brava

09/04/2013
BTT

Dissabte passat a les 16h es va celebrar la primera prova de la Lligueta Girona - Costa Brava de BTT SURIÀ BICIS, organitzada per DIVERSPORT, a la localitat gironina de LLERS. Una zona de sortida i arribada espectacular i unes dures condicions meteorològiques amb un fort vent de tramuntana, molt fred, pluja intermitent i un recorregut ple de rius van rebre als gairebé 100 corredors d'arreu de Catalunya i del país veí, França.
Els participants podien escollir entre dos circuïts: 17 i 34 km.
El circuit de dues voltes era ple de corriols empedrats i sobretot molt fang i aigua de les pluges de tota la setmana. Ja de sortida es van escapar un grup de cinc corredors que al primer pas per meta es distanciaven entre ells 30” amb Albert Torres (guanyador lligueta 2012) en segon lloc. A la segona volta es van mantenir ja només al davant Albert Torres i Eduard Abellà. Disputant-se la victòria en el tram final d’una dura rampa d’arribada on Albert Torres degut a la fatiga de la setmana anterior (VolCat) va quedar en segona posició a escassos 20”.