Molt nivell a la Copa Catalana Internacional Biking Point de la Sea Otter

10/06/2018
BTT

Molt nivell a la Copa Catalana Internacional Biking Point de la Sea Otter

La Copa Catalana Internacional Biking Point ha protagonitzat la jornada dominical de la Sea Otter de Girona, una prova puntuable també per la SuperCup Massi, amb tres sortides durant el matí en el revirat i complicat circuit de l'entorn de Fontajau, on el públic que ha acompanyat ja jornada ha pougt gaudir de valent amb l'espectacle brindat pels i les ciclistes.

La darrera sortida, la d'elits i S23 ha estat el plat fort del matí, i Sam Gaze (Specialized) ha fet bons els pronòstics i s'ha imposat amb claredat, completant així el seu gran cap de setmana per terres gironines després de vèncer ahir la prova llarga de la Marathon Cup. Durant les primeres voltes, un grup més o menys estable format per set ciclistes entre els quals la majoria de favorits i el català Jofre Cullell (Megamo), ha portar la iniciativa, sense atacs destacables. Ha estat en la darrera volta quan Gaze s'ha destacat obrint un bon forat que l'ha permés arribar en solitari. Per darrera MacConnell (Primaflor Mondraker Rotor) arribava 2n i David Valero (MMR Factory Racing Team) 3r. El gironí Jofre Cullell (Megamo Factory Team) completava una gran cursa arribant en 7a posició scratch i primer S23, categoria en la qual Josep Duran (Primaflor Mondraker Rotor) es classificava 4t.

En la resta de categories, cal destacar l'emocionant prova M30 on Pablo Egeda (Biking Point) s'ha imposat a José Manuel Salguero (Pallarés Ixcor) i amb albert Balagué (Coluer Ixcor) Completant el podi. En juniors, el gallec Carlos Canal (Academia Postal Maceda) no ha donat cap opció als seus rivals, com ha estat en la majoria de proves de la Copa Catalana, i ha vençut amb molta claredat per davant de David Campos (Primaflor Mondraker Rotor) i el francés de primer any Antoine Rostang (Team Madewis Pernes). En M40 Tomàs Misser (Orbea Sport Club) ha imposat la seva llei i ha guanyat la prova en solitari, per davant de Arnau Rota (Biketraining) i Javier Jurado (Pallarés Ixcor). A la categoria M50 l'america David "Tinker"Juarez ha guanyat a Miquel Llaudet (Coluer Ixcor, 2n) i Joan Antoni Asesnsi (trevol Bikesports), mentre que en M60 Juan Sánchez (PC NAvarcles) ha guanyat amb claredat sobre el seu company d'equip Josep Palomino (2n) i Joaquim Esparraguera (Gerunda CC). La categoria més petita de les que avui s'han disputat, la dels cadets, ha vist vencedor a Francesc Barber (Ciutadella PC) per davant de Adrian Cuéllar (Bsix Bikes) i Juan Pérez (La Torreta Bike).

En la general de la Copa Catalana Biking Point són líders per categories Ever Alejandro Díaz (Olympia Factory) en elits, Pau Romero (BG Team 100% natural) en S23, Carlos Canal (Academia Postal Maceda) en juniors, Marc Vilardell (Coluer Ixcor) en cadets, Pablo Egeda (Biking Point) en M30, Javier Jurado (Pallarés Ixcor) en M40, Joan Antoni Asensio (Trevol Bikesports) en M50, i Juan Sanchez (PC Navarcles) en M60.

Després d'aquesta prova la Super Cup Massi es tancarà amb la de Vallnord, una oportunitat de competir en l'escenari d'una Copa del Món pels centenars de bikers que segueixen aquest campionat. Serà l'1 de setembre. La Copa Catalana Internacional Bikingpoint seguirà la setmana que ve amb la seva última cita doble (amb CRI dissabte) a la Vall de Boí abans de tancar el seu calendari també a Vallnord.

[Foto: Ocisport]