Més de 120 ciclistes a la Copa Catalunya Infantil BTT de Duesaigües

23/04/2019

La quarta prova de la Copa Catalunya Infantil BTT es va disputar el passat diumenge al circuit d'El Barrancó, en la 3a edició de la Copa Catalunya Infantil BTT Duesaigües, sota la organització de Bike Race La Fumera Club Ciclista, i on hi van prendre part més de 120 ciclistes de les categories de promoció (prebenjamins a infantils).

Les pluges de les hores prèvies a la prova van donar un treva durant la disputa de la prova, deixant gaudir als ciclistes d'un circuit que quedava en un bon estat per la disputav de les diferents sortides de cada categoria. Es van acabar imposant:

• Prebenjamins: Noemí Faro (Biketrial Costa Daurada) i Marc Alejo (Trek Bicisprint Sabadell)
  • Benjamins: Cesca Comas (Team Artsport Cromolybikes) i Marc Danti (Jufré Vic ETB)
  • Principiants: Laia Rodríguez (La Torreta Bike) i Ot Fèlix (Team Artsport Cromolybikes)
  • Alevins: Mireia Padrós (Les Franqueses UC) i Seff Van Kerckove (Montbike Messer Kids)
  • Infantils: Marta Cano (Bike Garraf CE) i Carlos Gámez (Amunt CC)

Classificacions Duesaigües

Al final de la prova es va procedir a l'entrega de trofeus i a la paellada popular, detscant els participants la bona organització de la prova.

Després de la disputa de 4 de les 11 proves previstes, les classificacions generals per categories les lideren:

• Prebenjamins: Noemí Faro (Biketrial Costa Daurada) i Marc Alejo (Trek Bicisprint Sabadell)
  • Benjamins: Cesca Comas (Team Artsport Cromolybikes) i Marc Danti (Jufré Vic ETB)
  • Principiants: Laia Rodríguez (La Torreta Bike) i Ot Fèlix (Team Artsport Cromolybikes)
  • Alevins: Noelia Vergara (Amunt CC) i Marc Pujol (Baix Ter Jodofi)
  • Infantils: Zaira Boter (Amunt CC) i Arnau Font (Biciocasión Barcelona)

Classificacions generals Copa Catalunya Infantil BTT (després Duesaigües)

La propera prova d'aquest calendari serà el dia 05 de maig amb la disputa de la 2a edició de la Copa Catalunya Infantil Ciutat de Vic.

[Foto crèdits: Ajuntament Duesaigües]