Martin Frey i Costanza Fasolis s'imposen a LaTramun 2024

14/10/2024

Les Comarques Gironines es van vestir de luxe aquest diumenge 13 d’octubre per viure una de les grans cites de la temporada a casa nostra: La Tramun, una prova de BTT Marató de categoria UCI C1 que, organitzat pel Club BTT Fornells de la Selva, reuneix anualment el millor del XCM nacional i internacional.

La prova, que celebrava aquest any la seva 26a edició, estrenava nou recorregut amb sortida des de Les Planes d’Hostoles (Garrotxa) i arribada, per primera vegada, a Fornells de la Selva (Gironès), amb un recorregut de 78 quilòmetres i 2.300 metres de desnivell positiu. Més de 400 ciclistes van prendre la sortida a la competició i van creuar la meta de Fornells de la Selva, que agafa el protagonisme que havia tingut Girona en les últimes edicions.

En un recorregut dur i exigent, la competició també va estrenar guanyadors, després de dos triomfs consecutius de Hugo Drechou i Txell Figueras en les dues últimes edicions. En categoria masculina, la victòria va ser per a Martin Frey (Singer Racing Team), que va ser vuit minuts més ràpid que el duet de BUFF – Megamo Team format per Pablo Rodríguez i José Diaz, que van ocupar la segona i tercera posició respectivament. En categoria femenina, la victòria va ser per a la italiana Costanza Fasolis.

LaTramun 2024:

• Elit: Martin Frey (Singer Racing Team) i Costanza Fasolis
  • Sub 23: Thibaut François (Canyon) i Laia Alborch (Fante Atika Team)
  • Màster 30: Agustín Fernández (3HCycles, G.C.) i Cristina Font (BTT Llagostera)
  • Màster 40: Toni Olivares (RR Bikers Club) i Ana Milena Trujillo
  • Màster 50: Juan Carlos Bolado (C.D. Tridan)
  • Màster 60: Florenci López (Cassà Bike Club Esportiu 2019)
  • Júnior: Pol Creus
  • Cadet: Argie Matacàs i Aina Sánchez

Classificacions completes i tota la informació de LaTramun 2024

De manera paral·lela a la carrera UCI, també es va celebrar La TramunKids, una prova per a categories infantils que presentava un circuit tancat per a benjamins i prebenjamins i, per primera vegada, un recorregut de corriols de 9 i 11 quilòmetres per a principiants, alevins i infantils. La prova per a categoria inferiors va reunir més d’un centenar de participants i va deixar un gran sabor de boca entre tots els participants.