L'Open Barcelona BTT es decideix a Lliçà d'Amunt

09/07/2019
BTT

L'Open Barcelona BTT es decideix a Lliçà d'Amunt

Lliçà d'Amunt acollirà aquest diumenge la darrera prova de l'Open Barcelona BTT al seu magnífic circuit de Can Pujalt, un esdeveniment organitzat per l'Amunt CC que puntuarà tant per les categories d'adults com per les de Kids Cup (principiant, aleví, infantil).

En la Kids Cup la organització ha preparat un circuit de 2,4kms amb tots els ingredients per a que la mainada gaudeixi d'un mini XCO de pur BTT. Les proves s'iniciaran a les 09h del matí. Arnau Font i Izan Vergara estan separats pernomés 4 punts a la general infantil igual que Mariona Ratera i Maria Pérez en fèmines, mentre que en alevins Roc Cubí i Martí Martínez estan empatats en categoria masculina i Laia Galbany ho té tot a favor entre les fèmines. Entre els principiants Marc Faro i Laia Rodríguez són líder destacats.

Inscripcions Kids Cup Lliçà d'Amunt

De les categories cadet a màsters el circuit serà de 4,92kms exigents i divertits alhora, amb una volta de uns 15' aproximadament. Josep Colomina i Oriol Domènech en elits es disputaran la victòria final,mentre que Jordi Muntadas lidera còmodament entre les fèmines. En la resta de categories caldrà estar atent a Joan Borràs i Eloi Iglesias que estan separats per només 18 punts en juniors masculí mentre que en les fèmines MArta Martínez és líder, Miquel Morales i Nicole Castillo lideren còmodament en cadets, i Blas Yébenes i Joan Carbonés decidiran el campió M60.

Inscripcions Open Barcelona Lliçà d'Amunt

[Foto crèdits: Ruben Grané]