Les Roquetes acolliren la quarta cursa de l´ Open BTT BCN XCO

19/06/2015

La quarta prova del Open  BTT BCN,  XCO – Campionat de Barcelona  es va disputar el passat diumenge 14, a Les Roquetes- Sant Pere de Ribes. La organització del Bike Garraf Club Esportiu va preparar un circuit de 5,5 km amb un recorregut total determinat per al nombre de voltes segons categories.

Classificacions per categories

Elit : Francesc Guerra  (Scott Team) ;  Sub’23 : Narcis Lopez (Banyoles CC) ; Femines Elit:  Nuria Espinosa (BG – Pansalud) ; Junior : Arnau Donate (Bike Area LLagostera)  ;
Femines Junior : Magda Duran  (Tomas Bellès – Cannondale) ; Femines Cadet :  Anna Pleguezuelos (El Cau de la Bici) ;  Cadets : Didac Carbacho (Bike Area Llagostera)
Master 30 : Javier Jurado (Pallares Ixcor)  ;  Master 40: Joan Pere Roig (El Bressol BTT) ;  Master 50 : Francisco Guerra (Scott Team) ; Master 60 :   Robert Baserba  (Guees Bike Guak)

Cadet Femení  Anna Pleguezuelos.

En relació als problemes tècnics del sistema de control de cursa que van endarrerir la publicació de les classificacions, la Federació Catalana posarà tot el seu suport tècnic per tal de que les properes curses es puguin desenvolupar de forma puntual i reglamentaria.

L´ última prova puntuable per al Open BCN XCO serà el diumenge 28 a Lliçà d’Amunt.