L'Enduanoia acull el Campionat català d'enduro

03/10/2018
BTT

L'Enduanoia acull el Campionat català d'enduro

El proper diumenge 7 d'octubre de 2018 se celebrarà la 3a edició de la prova de BTT Enduro Enduanoia a Castellolí, a l'Anoia. Aquesta serà la 5a prova de la Copa Catalana d'Enduro BTT i també serà el Campionat de Catalunya de l'especialitat.

El recorregut d'enguany consta de 4 trams amb un desnivell de 1.100m positius que passarà per les poblacions de Castellolí, Piera, el Bruc i la Pobla de Claramunt. El centre neuràlgic de la prova serà la població de Castellolí, que acollirà tant la sortida com l'arribada de la cursa, a més de les verificacions administratives, la secretaria de la cursa, l'entrega de premis, el dinar i tots els serveis per als participants, entre els quals hi seran els millors especialistes catalans/es.

A la Copa Catalana lideren les generals scratx Xavier Domènech (Rumble Bikes) i Laura Queraltó (BigTeam 100% Natural). Per categories, són líders José Luis Luna (Pedal Sport) en juniors, Pau Càliz (Sendicat del Pedal) en S23, Gerard Arcarons (Extrem Bike) en M30, Antoni Riera (Diferent Bike) en M40, Juan Antonio Carles (CE Montaspre) en M50 i més, Manel Escoda (Pallarés) en eBikes.

La prova començarà a les 9:00 del matí amb la sortida del primer participant des del nucli del poble de Castellolí. És el tercer any que el Moto Club Igualada organitza aquesta cursa i tot apunta que el nombre d'inscrits s'aproparà als 180.