La penúltima prova de la Copa Catalana infantil BTT, amb la Torreta Bike

13/09/2018
BTT

La penúltima prova de la Copa Catalana infantil BTT, amb la Torreta Bike

La Torreta Bike serà l'encarregat d'organitzar la penúltima prova de la Copa Catalana d'infantils de BTT el dissabte 15 de setembre, que es portarà a terme al barri de la Torreta al parc de Valldoriolf (La Roca del Vallès)

Des de fa 6 anys l'entitat organitza aquesta prova que té per objectiu potenciar el ciclisme de base. La seva finalitat és la d'iniciació en el món del ciclisme de competició, educar i crear uns hàbits de comportament i respecte per als seus competidors, així com evitar la pressió dels resultats dels nens i nenes.

Hi participaran nens i nenes de les categories prebenjamins a infantils, en un circuit que s'anirà adaptant en voltes i dificultat en funció d'aquestes categories. Els temps de cada prova varien des dels 10 minuts pels més menuts fins als 30 minuts dels més grans.
 
Les inscripcions anticipades es tancaran aquest dijous a la mitjanit, però també se'n podran fer el mateix dia de la prova de 15h a 15.45h, essent la primera sortida programada a les 16h.

Per tal de potenciar el ciclisme al municipi, la Torreta Bike es farà càrrec de la inscripció i de la llicència de dia a tots els nens i nenes participants residents a la Roca del Vallès.