La Noguera Bike Race torna aquest dissabte amb dos recorreguts

09/05/2019
BTT

La Noguera Bike Race torna aquest dissabte amb dos recorreguts

L'edició 2019 de la Noguera Bike Race, organitzada enguany només per l'Associació Noguera Sport Bike, presenta enguany en un format de marxa BTT més clàssic, deixant de banda els formats més de llarga distància (marató i ultramarató) diposats en edicions anteriors, però amb la mateixa filosofia que la primera edició, mostrant alguns dels racons més emblemàtics de la Noguera per la pràctica de BTT.

La proposta de recorreguts per l'edició 2019 és de dos formats: NBR Marathon 63km + 1900m desnivell, un recorregut molt exigent i tècnic amb més de 35km de corriols/singletrack; i el NBR Rally de 31km i 700m de desnivell, un recorregut més curt però d'autèntic btt amb corriols més asequibles però igualment divertits.

El divendres a la tarda, i el mateix dissabte abans de la sortida es podrà fer la recollida de dorsals. A les 08.30h es donarà la sortida per ambdues distàncies al Camping La Noguera de Sant Llorenç de Montgai.

Les inscripcions, que ja superen els 270 inscrits, es tancaran demà dia 10 i es poden formalitzar en aquest enllaç.

Més informació

Ponent Bike Series
Com a novetat més destacable, enguany la marxa serà la que encetarà el calendari de la Xallenge Ponent Bike Series, una xallenge de marxes en BTT que amb el patrocini de la botiga Bici 3.0 de Tàrrega comptarà amb les següents marxes:

  • Noguera Bike Race 11/05
  • Marxa BTT Tàrrega 01/09
  • BTT Serra d'Almenara 15/09
  • Transiscar Agramunt 12/10
  • Artesa Meló Bike 3/11

Més informació Ponent Bike Series

[Foto crèdits: Francesc Lladó]