La Copa Gironina BTT disputa una jornada endurida pel fang a Serinyà

21/10/2019
BTT

La Copa Gironina BTT disputa una jornada endurida pel fang a Serinyà

Àgata Safont (Radikalbikes-Artsports) i Xavier Roca (Càrniques Celrà-Bici Oci) es van imposar aquest diumenge en la segona de les cites de la recuperada Copa Gironina BTT-Centre Porsche Girona (Tota la informació), disputada a la localitat de Serinyà (Pla de l'Estany). Més d’un centenar de participants van desafiar la pluja de primera hora i es van enfrontar a un circuit tècnic, divertit però que es va endurir amb el fang derivat de les pluges de la matinada del diumenge. 

Xavier Roca (Càrniques Celrà-Bici Oci) es va imposar a la volta llarga sent Màster 40, per davant d’Albert Oller (Montgri) i del Èlit Oriol Morata (Gerunda). En el cas femení, Àgata Safont (Radikalbikes-Artsport) es va imposar per davant d’Alba Malagon (Radikalbikes-Artsport) i Tatiana Luisi (Costa Brava-Mediterranean). En júniors el més ràpid va ser Gil Sánchez (Radikalbikes-Artsport), mentre que a la prova d'e-bikes ho fou Albert Hereu (Sendicat del Pedal). La organització ha volgut disculpar-se per l'incident en què persones alienes a la cursa "van treure alguna cinta i indicar una direcció equivocada als primers corredors".

A la cursa curta, Eudald Fabrelles (Radikalbikes-Artsport) es va imposar per davant de Sant Sànchez (Bsixbikes-Jormat) tots dos cadets, i en tercera posició Jordi Hurtòs (Doctor Bikes-Btt Palafrugell) Màster50. Paula Barroso (Radikalbikes-Artsport) va guanyar en categoria Fèmina Cadet.

Els líders provisionals són de la competició són: Gerard Blanch (Vilajuiga) en Sub23, Narcís Lópes (Banyoles) en Èlit, Àgata Safont (Radikalbikes-Artsport) en Fèmina Èlit/S23, Gil Sànchez (Radikalbikes-Artsport) en Júnior, Eudald Fabrellas (Radikalbikes-Artsport) en Cadets, Paula Barroso (Radikalbikes-Artsport) en Fémina Cadet, Albert Oller (Montgri) en Màster 30, Antonio Olivares (Linbikes-Lefa) en Màster 40, Jordi Hurtòs (Doctor Bikes-Btt Palafrugell) en Màster 50, i Ernest Plaja (Doctor Bikes-Btt Palafrugell) en Màster 60. 

 La  propera cita de la Copa Gironina BTT–Centre Porsche Girona serà el proper diumenge dia 27 d’octubre a la població de Quart (Gironès), mentre que després tan sols quedarà la darrera prova a Sant Gregori (X3 Padel) el dia 10 de novembre.