La Copa Catalana Infantil BTT fa parada a Duesaigües

12/04/2018
BTT

La Copa Catalana Infantil BTT fa parada a Duesaigües

La tercera prova de la Copa Catalana Infantil BTT es celebrarà aquest diumenge a la localitat tarragonina de Duesaigües. Hi prednran part nens i nenes de les categories Pre-benjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil.

L'organitzador, la Fumera Club Ciclista ha preparat un recorregut nou de 500m aproximadament eminentment pla i amb alguns obstacles a superar pels més petits. Aquest recorregut s'ampliarà i es dificultarà una mica així vagin sotint les categories més grans: els benjamins faran un recorregut una mica més llarg amb desnivell, els principiants ja quasi faran la totalitat del circuit, i una vegada surtin els alevins i els infantils, ja recorreran el circuit gran de quasi 2.000m, amb més d'un quilòmetre de corriols tant de pujada com de baixada.

Les inscripcions es poden tramitar a través del web de la FCC en aquest enllaç, o el mateix dia a partir de les 09.15h a la carpa d’informació del Parc Ciclista al camp de futbol vell de Duesaigües, abans de l’inici de les curses, on també s'entregaran els dorsals.

Tots els participants tindran una bossa del corredor amb algun petit detall. Hi haurà paella per als inscrits i els acompanyants podran comprar un tiquet a la carpa d'inscripcions.
Els premis s'entregaran a la Plaça del 15 d'Agost en acabar l'última cursa, i després es farà el dinar. També hi haurà servei de bar, lloc per muntar carpes pels equips (cal arribar abans de les 9, després es tancarà l'accés de vehicles), vestidors i dutxes per a després de les curses, i lloc habilitat per netejar les bicicletes.

Enllaç al circuit i plànol de serveis interactiu