La Catigat Pla d'Urgell aquest dimecres amb inscripcions exhaurides

29/04/2019
BTT

La Catigat Pla d'Urgell aquest dimecres amb inscripcions exhaurides

Aquest dimecres dia 1, i degut a un canvi de data en motiu de la coincidència amb la jornada electoral del passat dia 28 d'abril, es celebrarà la pedalada popular Catigat Pla d'Urgell, que un any més ha exhaurit les 1000 places disponibles essent una de les marxes més multitudinàries de les terres de Lleida.

L'esdeveniment, que enguany arriba a la 12a edició, es una pedalada que uneix i passa per tots els pobles de la comarca del Pla d'Urgell i que cada any s'organitza en un d'aquests pobles, que n'acull la sotida i l'arribada. Enguany el torn és per Miralcamp, i amb la col·laboració de tots els clubs ciclistes de la comarca, la veu cantant la porta el recentment creat BTT Miralcamp CE.

Els 1000 ciclistes prendran la sortida tots alhora a les 08.15h de l'Avinguda Doctor Garcia Teixidó per complir amb qualsevol dels tres recorreguts disposats per la organització: el llarg de 105kms i 500m de desnviell que és el que passa per tots els pobles així com per punts emblemàtics com l'Estany d'Ivars i Vila-Sana, el mitjà de 75kms o el curt de 45kms. És una pedalada eminentment plana i sense grans dificultats tècnicques, d'aquí que sigui tant popular i concorreguda. A més, també es celebra la Catigat Kids per nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, amb sotida a les 08.45h i on paticipen 100 ciclistes entre menors i els seus tutors.

Com sempre, la organització ha completat unes jornades prèvies plenes d'obsequis i sortejos, facilitarà bossa i obsequi a tots els particopanst i els serveis típics d'una maxa d'aquestes cracterísitques (bocata, avituallaments, dutxes...)

Més informació