La 8a edició de la marxa BTT Serra d’Almenara, aquest diumenge

12/09/2019
BTT

La 8a edició de la marxa BTT Serra d’Almenara, aquest diumenge

La Marxa BTT Serra d’Almenara, que forma part del nou calendari de marxes BTT “Ponent Bike Series”, arribarà aquest diumenge a la seva 8a edició, que enguany sortirà de La Sentiu de Sió, com sempre amb la organització de la Colla BTT Serra d’Almenara en col·laboració amb l’Ajuntament de la Sentiu i dels nuclis per on discorre.

Es tracta d’una marxa BTT que s’ha consolidat els darrers anys gràcies a la variabilitat dels seus recorreguts i el bon tracte als participants. Enguany els organitzadors han preparat 3 propostes amb opcions per a tots els gustos: un recorregut curt “Open” de 25kms i 300m de desnivell positiu de dificultat baixa i amb corriols senzills i 1 avituallament; un recorregut “rally” de 45 kms i 850m de desnivell que compartirà el recorregut llarg fins al km 28, trencacames i amb molts corriols, amb 3 avituallaments; i finalment un recorregut “Marató” de 75 kms i 1450m de desnivell positiu més exigent, amb corriols i trialeres, i 4 avituallaments.

La organització només té diponibles 350 places de les quals només en queden una cinquantena, i no es faran inscripcions el mateix dia de la marxa. La sortida està prevista a les 08.30h.

Els participants tindran, a més del servei de dutxes i bocata a l’acabar, l’obsequi de la samarreta commemorativa, així com diferents obsequis dels col·laboradors i patrocinadors.