La 7a Lluçanès Feréstec acaba amb nou èxit

07/04/2015

El passat diumenge 29 d'abril Prats de Lluçanès va tornar a acollir la "Lluçanès Feréstec", prova de BTT que arribava a la 7a edició i que enguany obria el calendari de l 'Open Gran Fons de BTT.
373 ciclistes van formar part tornant a convertir aquesta ja tradicional prova en gran èxit. La "Lluçanès Feréstec" comptava dos recorreguts, un de llarg de 70 km (amb més de 2 mil metres de desnivell) i un de curt de 40 km (amb 1178m de desnivell), i tenia punt de sortida i arribada a la zona esportiva de Prats, passant per camins i corriols que brindaven als participants pedalar en el paisatge indescriptible del Lluçanès, acompanyats d'una bona temperatura ambient.
Pel que fa les classificacions, el primer classificat en el recorregut llarg va ser Roger Argelaguer amb un temps de 3 hores, 24 minuts i 57 segons. En la categoria femenina, la campiona va ser Irene Martínez, que va fer el tram amb 4 hores, 22 minuts i 8 segons. Per la seva banda, David Pons amb 2 hores, 7 minuts i 14 segons va ser el primer classificat del recorregut curt, mentre que Montserrat Serral va ser la guanyadora femenina de la curta al completar el circuit amb 2 hores, 36 minuts i 9 segons. Cal remarcar que es disputava també el "premi Memorial Òscar Luceño".
La Unió Ciclista Lluçanès, entitat organitzadora, valorava molt positivament el transcurs de la cursa, agraint la participació de tots els corredors i també a tots els voluntaris que van ajudar a portar a terme la prova.