La 14a edició de la marxa BTT VIlablareix es celebrarà diumenge

09/05/2019
BTT

La 14a edició de la marxa BTT VIlablareix es celebrarà diumenge

Aquest diumenge dia 12 la vila gironina de Vilablareix acollirà la 14a edició de la marxa BTT Vilablareix, que sota la organització del club del municipi, disposarà enguany de dos recorregut a escollir: d'una banda una volta curta de 24km amb 750m de desnivell positiu, i de l'altra una volta llarga més exigent amb 34 km i 1200m de desnivell positiu. Tots dos recorreguts són igual d'exigents que divertits, amb corriols que farna les delícies dels amants de la BTT.

Hi hauran dos punts d'avituallament, on hi haurà beguda refrescant, beguda isotònica, fruita i quelcom més per menjar i recuperar forces.
El primer punt d'avituallament està, situat al km 11,5 comú pels dos recorreguts, on hi haurà servei d'assistència mecànica, i l'altre al km 23,8 pels que fan el recorregut llarg.

A l'arribada hi haurà l'esmorzar a punt, pa amb tomata i botifarra, amanida de pasta, refresc, cervesa, aigua, dutxes, neteja bicicletes, recuperació muscular, sorteigs, música i molt bon ambient. A més, tots els finishers s'enduran un maillot commemoratiu de regal.

Les inscripcions seran obertes fins dijous a la mitjanit en aquest enllaç.

Més informació