Helena Isanta i Ever Alejandro Gómez guanyen la Scott Marathon de Boí

14/07/2019
BTT

Helena Isanta i Ever Alejandro Gómez guanyen la Scott Marathon de Boí

La quarta i penúltima prova de la Scott Marathon Cup s'ha celebrat avui a la Vall de Boí, esdeveniment que formava part del festival de muntanya BUFF® Mountain Festival, que ha portat un gruix de proves esportives de diferents estils al Pirineu lleidatà aquest cap de setmana.

El recorregut, exigent amb pujades dures i corriols, s'ha vist endurit pels canvis climatològics durant el matí, on s'ha vist el sol fins a la pluja i fins i tot la boira. En categoria masculina Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Cycling Team), Adrià Noguera (Ferbikes Prats) i Francesc Guerra (BUFF ® MTB TEAM) han estat els protagonistes, amb el ciclista bolivià afincat a Catalunya mostrant-se molt còmode en la gran pujada del dia i obrint forat amb la resta de rivals. Guerra patia una pounxada i perdia la segona posició amb Noguera, mentre Gómez gestionava l'avantatge aconseguida i arribant a meta amb més de 2' sobre Noguera, amb Guerra completant el podi.

Entre les fèmines, una excel·lent Helena Isanta (Esierri Bike & Ski) s'ha mostrat superior a les seves rivals i de seguida ha obert forat per acabar imposant-se amb més de 9' sobre Lierni Lekuona (LTT Lezouak), mentre que Sílvia Roura (Esteve Grup) era la tercera en arribar a meta.

En el recorregut curt s'han imposat David Oliver (Biking Point) i Berta Bassols (Muntbikes), mentre que l'Olympia Factory ha estat el millor equip.

A la general, Ever Alejandro augmenta el seu marge en el liderat sobre Francesc Guerra fins als 94 punts, mentre que entre les fèmines Sílvia Roura segueix com a líder, amb més marge respecta l'avui absent Verlée Cleiren.

Classificacions Scott Marathon Vall de Boí
Classificacions Generals Scott Marathon Cup - post Boí

Vall de Boí ha estat l'avantsala del final de la Scott Marathon Cup 2019, que es disputarà a Fonollosa el proper 8 de setembre.

[Foto crèdits: Billy fotògraf / Ocisport]