Guillem Sanz i Laura Queraltó, triomfadors a l'Enduro de Riudarenes

15/04/2018
BTT

Guillem Sanz i Laura Queraltó, triomfadors a l'Enduro de Riudarenes

El club ciclista Riudarenes Esports Muntanya (REM) ha organitzat el 6è Enduro BTT La Selva  sent la 2a prova del MSC Tyres - Copa Catalana d'Enduro el qual ha transcorregut pel més que conegut Paradís de l'Enduro, municipi de Riudarenes i Santa Coloma de Farners (La Selva).

Les pluges caigudes durant la última setmana han afegit emoció a la prova que el club REM havia batejat com a "Back to the Flow" ja que a l'edició del 2017, la dificultat d'alguna especial havia sigut un pel més elevada al què el club selvatà té acostumats als corredors. L'edició d'enguany comprenia 4 especials molt divertides i ràpides sumant un total de 37Kms i 1200m de desnivell que els corredors han hagut de superar amb les seves bicicletes i tot l'equipament de seguretat obligatori.

Un cop arribats a meta, els més de 400 corredors han disfrutat d'una fideuà, refrescos i cafès conjuntament amb els més de 100 voluntaris que han calgut per portar a terme l'organització de la prova.

El sub23 Guillem Sanz (Pivot-Camdaubikes) ha estat el vencedor final marcant el millor temps, sent acompanyat al podi pels seus companys de categoria Mateu Tur i Mariano Marí (Portinatx Cycling Team). El quart classificat, Xavier Domènech (Rumble Bikes Club Ciclista), ha estat el primer elit. En categoria femenina, Laura Queraltó (Bike Garraf) ha estat qui ha marcat el millor temps, per davant de d'Hermínia Codina (Esport Ciclista Gironella) i Viktoria Giménez (MTB Les Angles BMZ Racing). David Navas (Pivot-Camdaubikes), Carles Bracons (MSC Tires-Sunn) i Cèsar Llopart (Dondabikes), per la seva banda, han estat els vencedors master 30, 40 i +50, respectivament.

El delegat de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, el Sr Carles Ferrer, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Riudarenes sr Francesc Bota i el president del club REM Lluís Mas, han sigut els encarregats de donar els trofeus a tots els guanyadors.

La Copa Catalana d'Enduro seguirà el seu curs el cap de setmana del 2 i 3 de juny amb la prova que es disputarà a Arfa (Alt Urgell).

Consulta les classificacions completes de l'Enduro BTT La Selva en el següent enllaç.