Guillem Muñoz i Núria Espinosa esdevenen líders de l´ Open Silverback BCN

17/04/2013

El passat diumenge dia 14 es va dur a terme la tercera prova de l' Open Silverback
a la localitat de Santa Perpètua organitzada pel Cau de la Bici. Com anys anteriors, es va escollir el parc Europa per portar a terme la prova. Prop de 300 corredors van donar-se cita en un circuit molt rodador de vuit quilòmetres, a excepció de diverses cingleres.
Es varen disputar les diferents curses en una matinal assolellada i en un indret adequat pels participants i acompanyants, doncs varen poder gaudir dels diferents passos per meta dels corredors i dels trams entre pins.
El plat fort de la proba va ser en la categoria elit, que durant tota la prova va mantenir una constant lluita entre Guillem Muñoz, Roger Argelaguer i Adrian Merino, tots tres en un marge de vuit segons. Javier Jurado es va emportar la victòria en master 30, Daniel Berenguer va ser el primer júnior i Josep Maria Mir el primer veterà 40. Francesc Gerra continua imparable en aquest campionat a veterà 50, només superat pel cadet Aitor Carbonell.
La matinal es va completar amb la Kids Cup que va comptar amb una setantena de nens i nenes que va donar color i vistositat a la prova. Marc Bustrenga fou el més ràpid a infantils i Pau Costa a alevins.

La propera cursa d'aquest open Silverback serà el  26 de Maig a la localitat de Pallejà.