Es celebra la 5ª edició de les 2 Hores de resistència amb BTT de les Masies de Roda

25/09/2011

El club ciclista BTT Cases Noves ha  organitzat aquest dissabte 24 de setembre la cinquena edició de les dues hores de resistència en BTT de les Masies de Roda, crida que va seduir a 88 corredors/es, agrupats en 44 equips.
A les 17.00 h es donava el tret de sortida. Per endavant, un circuit de 2,5 quilòmetres, força tècnic i la vegada molt ràpid, en perfectes condicions, amb una tarda plena de  núvols, que finalment es va aguantar i la prova es va portar a terme amb absoluta normalitat.  L’objectiu era donar el màxim de voltes al circuit.
Des de la primera volta l’equip del Tomás Bellès Canondale es va escapar a un ritme impressionat augmentant la diferencia en cada volta, tota una exhibició, la lluita es va concentrar per les altres places del pòdium que finalment varen ser per l’equip del Fasol Felix Martinez – Pep González i en tercera posició l’equip de Star Bike Alfons Sanchez – Marià Novellas.
Es va donar una bossa  d’obsequis a tots el participants i premis als primers classificats de la categoria Elit, juniors, mixta, locals, màster 40 i màster-50, També va se present a la prova la model i actriu masienca Sandra Falga, que va donar la sortida de la prova així també com a l’arribada i la posterior entrega de trofeus.
Els corredors van elogiar l’excel•lent marcat del circuit i la molt bona organització per part del Club BTT Cases Noves, així com també  el cronometratge a temps real de la ma de Jaume Corominola i Pera Uya..
A part de la vessant purament competitiva, cal remarcar el nombrós públic que es va apropar al camp de futbol de les Masies de Roda, on també hi havia un estant de la ma de la botiga de bicicletes osonenca Xbikes que va presentar els models de 2012 de la marca NINER, inclòs bicicletes de test de les noves 29” perquè el públic que volgués les pogués provar.

Tota la informació i fotografies: ww.bttcasesnoves.com i al facebook bttcasesnoves