Es celebra el primer Memorial BTT Casin

03/05/2012
BTT

Les TRES HORES DE RESISTENCIA del primer MEMORIAL BTT CASIN, organitzades pel BTT Sant Fruitós i els Amics del Casin hi van participar trenta-set equips, que va tenir per escenari l’entorn del Bosquet de Sant Fruitós de Bages, i que fou seguida per molt públic.
La prova fou guanyada per Josep Chavarria, Marcelo Reymundi i Roger Serrano del Tomàs Bellès, en segon lloc es va classificar l’equip Difoprint Master, amb Oscar Álvarez, Dani Espín i Jordi Ruiz, i en tercer lloc i primers de veterans, el Difoprint BicisToni-40 amb Xavier Benito, Simó Grau i Josep Priego. En quart lloc i tercers de la categoria general varen quedar classificat l’equip www.selenika.com, que estava format pel motociclista de Sant Fruitós David Checa, junt a Jesús Ruiz i David Muñoz. Els martorellencs Israel Nuñez i Mar Franco es van imposar en equips mixtes i Pau Colell i Miguel Jiménez en júniors. En la categoria local varen guanyar Dropu Competició amb Sergi Souto, Germa Tobias i Jaume Plans; segons foren Indian Bikers amb Jordi Vendrell, David Salvans i Lluís Mas, i tercers, L’últim de la Fila, amb Juan Ramon Corrales, Pedro Vega i Feranado Galan.
Diumenge el matí es van celebrar les pedalades populars de 38, 30 i 8 quilòmetres que van comptar amb la participació d’uns 250 corredors, de totes les edats, que van gaudir d’una bona matinal, que es va cloure amb una xocolatada i un sorteig de material esportiu.