El Territori Hermida ofereix l´ oportunitat de pedalejar junt al sots campió olímpic

05/05/2006
BTT

El Territori Hermida ofereix l´ oportunitat de pedalejar junt al sots campió olímpic

Territori Hermida Powerbar, una ocasió única

 

Si vols viure l'oportunitat de pedalejar al costat del millor biker espanyol de tots els temps, no pots perdre't la Territori Hermida Powerbar.

 

El pròxim 7 de maig es celebrarà la segona edició de la Territori Hermida Powerbar, una marxa popular de 65km que transcorrerà íntegrament per La Cerdanya.

La Territori Hermida Powebar és una prova singular amb un amfitrió de luxe: Josep Antoni Hermida, el biker espanyol amb més títols en el món del Mountainbike. Ell, al costat del Club Poliesportiu Puigcerdà, han confeccionat un circuit de 65km pels paratges més espectaculars de La Cerdanya seguint els camins i corriols per on Hermida realitza els seus entrenaments habituals. El circuit sortirà des de Puigcerdà (1250m) i coronarà dues pujades amb més de 700m de desnivell, arriban gairebé als 2.000 metres d?alçada. És un recorregut espectacular i exigent.

La Territori Hermida Powerbar és una ocasió única per a poder xerrar, pedalejar i gaudir del mountainbike al costat d'un ciclista tant carismàtic com Hermida. Ell, pel seu caràcter simpàtic i amable, de ben segur que no us defraudarà.

Les activitats començaran el dissabte 6 de maig amb la celebració del Briefing ?presentat per Hermida- a la Plaça del Campanar de Puigcerdà, en el mateix centre de la localitat. El briefing serà a les 19.00, però a partir de les 16.00 ja podreu retirar el dorsal.

Ja el diumenge, la sortida serà a les 8.30 des de la mateixa Plaça del Campanar. La primera edició 2005 va ser tot un èxit, tant de participació com organitzativament. Per a la present edició l'organització ha preparat petites modificacions per a poder consolidar la Territori Hermida Powerbar com una de les marxes de referència del nostre país.

Les inscripcions ja estan obertes i es tancaran el dijous 4 de maig. El preu de la inscripció serà de 25 ? per als federats i 29? per a aquells que no tinguin la llicència.

 

Tota la informació en la pàgina web: www.territorihermida.net