El paradís de Vall de Lord, preparat per acollir la Copa Catalana BTT

02/04/2019
BTT

El paradís de Vall de Lord, preparat per acollir la Copa Catalana BTT

Vall de Lord és una de les seus més apreciades pels corredors de la Copa Catalana Internacional Biking Point, que aquest diumenge tornarà a aquest indret del Solsònès per disputar-hi la 19a edició de la seva prova BTT. No només es tracta d'una de les curses històriques d'aquest campionat, sinó que té tots els ingredients per acollir un cap de setmana d'autèntica bicicleta de muntanya: aituada en un entorn natural impressionant, Sant Llorenç de Morunys s'omple de bikers que, amb l'excusa d'una cita internacional de XCO, poden passar un cap de setmana gaudint de l'atractiu d'aquesta regió. 

A això se suma el seu circuit, que és un fidel reflex del que la Vall de Lord pot oferir als practicants de bicicleta de muntanya. Un traçat dur però, sobretot, divertit. Ple de corriols naturals, trams pels més hàbils i un terreny molt variat. Des de dures pistes d'ascensió a baixades de pedra exigents passant per senders d'alta velocitat i trams revirats. Un any més, la prova de Vall de Lord formarà part del calendari internacional UCI, com totes les puntuables de la Copa Catalana Internacional Biking Point. A Corró d'Amunt la gran presència de bikers de talla mundial va fer que els que, probablement, acabin disputant la general del campionat encara no hagin pogut brillar de forma completa en una cursa. Vall de Lord serà una altra nova oportunitat per sumar punts en aquesta fase clau de la temporada (Consulta el calendari complet de la Copa Catalana Internacional BTT). 

Amb això, Anton Sintsov s'ha situat al capdavant de la classificació general, en una taula en la qual els 5 primers bikers segueixen sent corredors estrangers. Una mostra més que els dos campionats són referència mundial. Ever Alejandro Gómez (Olympia), Pau Romero (Olympia) i Cristofer Bosque (osCommerce) són els bikers nacionals que s'estan posicionant de forma més clara en la pugna per la general masculina. Mentrestant, a la categoria femenina Magda Duran (Biking Point) està a un pas d'assaltar el liderat d'Annie Last.

La prova de Vall de Lord tornarà a comptar amb el format de 3 sortides que permet als corredors gaudir de carreres més netes i que cada categoria tingui molt més protagonisme. L'acció arrencarà a les 9 del matí del proper 7 d'abril. Tot a punt per a un cap de setmana inoblidable a la Vall de Lord.