Dos campions i dos podis catalans als estatals de marató

23/09/2013

La cita dels Campionats d´ Espanya de marató celebrada a Cazorla va deixar vàries alegries als participants catalans. Un cop més Sandra Santanyes fou protagonista a la cursa femenina, on ha guanyat varis cops. La sabadellenca del Bicisprint es classificà segona un cop a meitat de cursa superà Marga Fullana a les rampes més dures. A la mateixa cursa Anna Villar (Manresa EC) fou cinquena. Per la seva part Ramón Sagues (The Blue Motors Pon) accedí a la tercera plaça a la competició elit, mentre que Manuel José Julve (Cataluya Sud) i Francisco Javier Salamero (Out Cat Club Esportiu) foren els campió sénior i màster 40 i Pablo Egeda (Manresa EC), sots campió a màster 30. Destacar el fet que Salamero sortí molt endarrerit a la graella inicial i va poder remuntar fins el triomf i arribar a només 12 minuts del guanyador absolut Juan Pedro Trujillo.

Agraïments: M.Teresa Junza

Fotografia: Ramón Sagués al podi