Brillant victòria de Ismael Ventura a Taradell

28/05/2014

El corredor de l'equip Bicilocura, Ismael Ventura, es va imposar en aquesta prova treien una diferència  de 1,34m al segon classificat Guillem Muñoz (Tomas Belles) i acompanyat al podi per Xavier Pijoan a la prova de l´ Open Barcelona de BTT.
En la categoria reina, la cursa es va disputar en un circuït de 6 km en el que havien de completar un total de 5 voltes. En els primers compassos els corredors del davant es controlaren, però va ser a la tercera volta que Ismael Ventura va imposar un fort ritme que va trencar la cursa fins la desena posició. En el circuit, que va agradar als corredors, es va trobar a faltar una mica de pluja en dies anteriors, fent acte de presència la pols , que va endurir la prova .
260 corredors entre totes les categories varen prendre part en aquesta prova. A la categoria èlit femenina, la victòria va ser per Sandra Jordà (Probike), seguida de Mariona Càtedra  a 4 minuts de la primera classificada.
A la Kids Cup, 71 participants es varen donar cita en aquesta tercera prova de l'Open.
Els més petits feien part del circuit del open, cosa que va fer suar de debò als participants d'aquestes curses de promoció donat que es tractava un circuit tècnic i exigent.