Barcelona, cinquena cita de la Copa Catalana Internacional Biking Point 2019

02/05/2019
BTT

Barcelona, cinquena cita de la Copa Catalana Internacional Biking Point 2019

La muntanya de Montjuïc tornarà a ser l'escenari del Torfeu Internacional Ciutat de Barcelona puntuable per la Copa Catalana Internacional Biking Point, i també per la Super Cup Massi. Sota la organització d'Ocisport, el circuit de la capital comtal serà prova categoria UCI-C1 i, per tnat, això vol dir que hi prendran part alguns dels millors bikers del panoram nacional i que es tornaran a repartir un bon grapat de punts UCI.

David Valero, Natalia Fischer, Sam Gaze, Anton Sintsov, Gitta Michiels, Daniel i Rebecxa McConnel, Hugro Drechou, Loana Lecomte, Victor Koretzky, Josep Duran, Mario Sinués, Meritxell Figueras, són alguns dels participants destacats que tenen prevista la seva participació dissabte.

Aquest any la gran novetat serà el nou circuit que s'estrenarà en totes les competicions. Sense abandonar la muntanya de Montjuïc, aquesta vegada la major part del recorregut es concentrarà en la seva part baixa. Es tracta d'un recorregut molt més concentrat i fàcil de seguir pels espectadors alhora que, amb el seu disseny, servirà per potenciar carreres més explosives i emocionants en totes les categories. Respecte a l'anterior versió del circuit s'ha reduït el desnivell però s'ha incrementat la quantitat de canvis de ritme necessaris per rodar ràpid fent que sigui un traçat encara més agònic i on qualsevol petit error es pagarà molt car.

Inscripcions
Més informació

[Foto crèdits: Ocisport]