Avià acollirà el Campionat de Catalunya BTT XC

03/06/2019
BTT

Avià acollirà el Campionat de Catalunya BTT XC

La localitat d'Avià acollirà el proper diumenge dia 9 de juny els Campionats de Catalunya BTT en la modalitat XC, en una prova organitzada pel Club Ciclista Avià Cop Pedal amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i l'Ajuntament d'Avià entre d'altres.

Podran prendre part en aquesta prova els ciclistes de categories cadet a màster 60. El recorregut consta d'un circuit exigent però divertit de 6kms per volta al qual es donaran diferents voltes en funció de la categoria: fèmines cadet, fèmines màster i màster 60 masculí 2 voltes; cadets masculí, màster 40 i 50, i fèmines junior 3 voltes; junior masculí, fèmines S23 i elit, màsters 30 4 voltes; S23 i elits masculins, 5 voltes.

El control de llicències i el lliurament de placa/dorsals serà a partir de les 07.45h, mentre que les primeres sortides estan programades a les 09.00h del matí. Les inscripcions estaran obertes fins dijous a les 23.59h en aquest enllaç. La organització disposarà d'esmorzar pels participants i/o obsequis, avituallament líquid gratuït pels participants, zona de càmping, servei de dutxes i rentat de bicicletes, servei de bar, reserva d’espai per a carpes dels equips. 

Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory) i la sub23 Magda Duran (Magda Duran) es van endur els títols catalans absoluts la passada temporada a la prova disputada a Palafolls.