Aquest diumenge, Romànic Bike Extrem a la Vall de Bianya

31/10/2018
BTT

Aquest diumenge, Romànic Bike Extrem a la Vall de Bianya

La marxa en btt Romànic Bike Extrem 2018 es celebrarà aquest diuemnge a la Vall de Bianya, a la Garrotxa, amb sotida a les 09.00h des d'Hostalnou de Bianya. 
Enguany la organització, el Batec Garrotxí AE, ens proposen dos recorreguts: un de curt amb un total de 31Km i 1150m D+ de dificultat mitjana, amb un 40% de corriols i pràcticament tot ciclcable, apte també per les eBikes; i un de llarg versió Extrem amb 50 Km i 2.000m D+ de dificultat mitjana-ata, amb un 50% de corriols, i alguns passos tècnics.

L'objectiu és donar a conèixer indrets remots de la Vall de Bianya, oferint al ciclistes la possibilitat de ciclar per paratges poc coneguts però de gran bellesa en aquesta època. Els inscrits hi trobaran assistència i avituallaments durant el recorregut i amb un fi de marxa al mateix lloc de sortida on hi haurà entrega d'un esmorzar/dinar i una gran quantitat de sorteigs d'obsequis per a tots participants (àpats a restaurants, sessions de fisioteràpia i preparació física, productes de la terra, obsequis, etc), a més de servei de fisioteràpia  l'arribada L'obsequi de la bossa del corredor per a aquesta edició 2018 serà una gorra/visera de ciclisme. 

Per temes logístics la inscripció es limita a 250 participants, que hores d'ara ja s'han cobert.