223 participants a L´ Esperxada

02/05/2014
BTT

La marxa va comptar amb 223 participants, 107 al recorregut curt (50kms i 1500+) i 116 al llarg (75kms i 3000+) i part del circuit de Grans Fons  de BTT. Això va fer que es doblessin el nombre de participants de la  primera edició. Els dos recorreguts es van desenvolupar en una bona jornada ciclista amb total normalitat i on el temps va acompanyar, tardant 3h11min el guanyador de la curta, el francès Julien Caocolo del Veloclub Narbonne i 5h05min el de la llarga, Joan Pons de Doctore Bike, que repetia triomf per segon any consecutiu. Els dos campions es van imposar amb autoritat absoluta respecte els seu perseguidors, amb uns avantatges al voltant dels 10 minuts. El podi de la marxa curta el van formar: 1r Julien Caocolo (Veloclub Narbonne), 2n Xavi Roca (CC Serinyà) i 3r Albert Codinach (CC Serinyà). El podi de la llarga: 1r Joan Pons (Doctore Bike), Marc Trayter (Scale Bikes) i Jordi Quintanas (Cromoly Bikes). En l'apartat femení, la guanyadora i única participant del circuit curt va ser la Sandra Caselles dels Esparrecats de l'Albera amb 5h17min, que repetia victòria. Al recorregut llarg, la vencedora va ser la Sílvia Vilardell amb 7h57min. El podi complet: 1a Sílvia Vilardell (Monbike), 2a Laura Carrión (CC Doctor Bike Palafrugell) i 3a Judit Reina (CC Banyoles). L'opinió majoritària entre els participants era que es tracta d'una prova tan dura com bonica. L'organització de la prova (Club Ciclista Sendicat del Pedal i l'Ajuntament de Porqueres) es mostren molt satisfets per la participació i l'opinió de la majoria dels participants.