Vallnord tancarà la Copa Catalana de descens

30/08/2018
BTT Descens

Vallnord tancarà la Copa Catalana de descens

Vallnord es prepara acollir aquest pròxim cap de setmana dels dies 1 i 2 de setembre l'últim gran esdeveniment de bicicleta de muntanya de l'any en els seus excepcionals circuits de descens. Les mateixes corbes, els mateixos salts i les mateixes arrels que han vist rodar als millors riders del món seran testimonis d'una prova que tancarà la Copa Catalana de la modalitat de 2018 i en la qual qualsevol biker podrà posar-s'hi a prova.

La final de la Copa Catalana Internacional DHI aproparà les instal·lacions d'un dels millors descensos del planeta a qualsevol corredor amb ganes de passar un cap de setmana d'intens DH. El circuit és lleugerament diferent al que vam veure en la passada Copa del Món, però manté tota la seva essència. Des de Vallnord, al cor de la Massana. Un traçat marcat pel seu acusat desnivell i un circuit que no dóna treva, ni en l'apartat físic ni en el tècnic. A això se li suma la comoditat del remuntador de l'estació.
 
A més, aquesta prova oferirà punts UCI de DH, cosa poc habitual i difícil de trobar i, per la seva ubicació al calendari, és un gran test pre-mundial. Vallnord també dóna suport a la competició del més alt nivell a través de l'equip Commençal-Vallnord, el conjunt on milita l'actual campió de la Copa del Món Amaury Pierron. El francès no podrà estar a la sortida d'aquesta prova però sí que hi seran alguns dels seus companys. Entre ells, l'estrella del DH femení Myriam Nicole. És, sens dubte, la favorita número un a la victòria final en la seva categoria.
 
En la categoria masculina les opcions estan més obertes, encara que dos bikers estrangers es perfilen com els principals candidats a guanyar. El jove Cabirou Rudy, de l'Unior Devinci, surt com a favorit. Tanmateix, és un rider que el 2017 va ser capaç de ficar-se en el top-10 d'una Copa del Món. El francès Gaetan Ruffin, del Commençal-Vallnord, és un altre dels noms cridats a estar en les primeres posicions. Isaac Perich (LaTribu BTT Forallac) i Ares Masip (Penya Ciclista Colomina) arriben a la prova com a líders destacats de la